מאפמלווח ממולא בפירה תפו"א עם בצל מקורמל טבעוני

מאפמלווח ממולא בפירה תפו״א עם בצל מקורמל טבעוני,

להכין פירה עם בצל מקורמל:לבשל 1 וחצי ק״ג תפו״א מזן גורמה עם הקליפה עד רכות,להכניס למים קרים ל5 דקות,להוריד את הקליפה בחיכוך עם היד,למעוך לפירה דקדק,להוסיף 4 בצלים מקורמלים חצי כפית פלפל שחור גרוס וכפית מלח הימלייה לערבב לתערובת אחידה לקרר,

להפשיר מלווחים בזוגות,

על חצי מהמלווחים לעבור במרכז עם גלגלת מעויינים,

על החצי השני להניח מעל ערמה של 5 כפות מהפירה(להשאיר מסביב 1 וחצי ס״מ להדבקה),

להניח מעל את המלווח שחתוך באמצע,

להדביק את הקצוות עם מזלג,

להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה(אין צורך בשימון),

להכניס לתנור חם על 190 מעלות לאפות עד הזהבה יפה ובתאבון.

 

הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בחול
המלצות טיולים בארץ
רישום המלצה חדשה
רישום עסקים לאתר