חילזון מטבעות בטטה מזוגזגות עם צ‘ילי מתוק טבעוני ללא גלוטן,
לקחת 4-5 בטטות צרות וארוכות לקלף,
לחתוך לטבעות בעובי 1 ס״מ עם סכין זיגזג,
להכניס לקערת ערבוב להוסיף כוס רוטב צ‘ילי מתוק,
לערבב לציפוי מלא של הטבעות,
לקחת תבנית עגולה בקוטר 26 לצפות מבפנים עם נייר אפייה,
לסדר בצורת חילזון מבפנים החוצה עם חפיפה קטנה בין הטבעות,
לרסס עם מעט שמן מלמעלה,
להכניס לתנור חם על 190 מעלות לאפות עד רכות והזהבה יפה ובתאבון.
(אפשר להפוך בעזרת 2 צלחות ולהגיש מחוץ לכלי האפייה)
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥לייקו♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>