הקפאת קרח עם לימון לקירור ושיפור הטעם למשקאות,
לקחת תבנית תאים,
להכניס בכל תא פרוסת לימון,
למלא חצי גובה עם מיץ לימון וחצי גובה מים,
להכניס להקפאה,
לשימוש ללימונדה ואו כל משקה אחר ובתאבון.
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥לייקו♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>