קיפוד מפירה תפו״א ממולא בבצל מקורמל טבעוני ללא גלוטן

קיפוד מפירה תפו״א ממולא בבצל מקורמל טבעוני ללא גלוטן,

לבשל 1 וחצי ק״ג תפו״א מקולפים בקוביות עם כפית מלח הימלייה עד רכות לסנן וליבש על האש עד אידוי כל המים לצנן,

להכין פירה דקדק,

להוסיף כף אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת טבעית ללא חומרים מוספים)חצי כפית פלפל שחור גרוס כפית מלח הימלייה 3 כפות שמן זית לערבב לתערובת אחידה,

לקחת קערית בקוטר 12 ס״מ בעומק 6 ס״מ לצפות מבפנים בנילון,

להכניס פירה ליצור ״בור״ בעובי 1 ס״מ מסביב לקערית,להוסיף 3 כפות בצל מקורמל,

לכסות עד סוף גובה הקערית עם פירה,

להכין תבנית אפייה עם נייר אפייה מרוסס במעט שמן,

להפוך בזהירות על נייר האפייה(להשאיר מקום מסביב ״לקוצים״)להסיר את הנילון,

לחזור על הפעולה עם הקיפוד השני,

למלא שקית זילוף עם צנתר משונן בפירה,

לזלף קוצים מסביב שמתחילים צמוד לנייר האפייה ועולים במעגלים על למעלה,

מרססים במעט שמן,

מכניסים לתנור חם על 190 מעלות ואופים עד הזהבה יפה ובתאבון.

 

הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥לייקו♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בחול
רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בארץ
רישום המלצה חדשה