סלט שעועית בשני צבעים עם טפנד זיתים שחורים טבעוני ללא גלוטן,
להכין טפנד זיתים שחורים:להכניס למעבד מזון 2 כוסות זיתים שחורים(אפשר טבעות),להוסיף 4 כפות עלי פטרוזיליה ללא גבעולים 3 כפות עלי אורגנו טרי(אפשר במקום עלי זעתר ואו 2 כפות עלי תימין)4 שיני שום 2 כפות שמן זית 2 כפות מיץ לימון,לטחון למרקם הרצוי משחתי ואו גרגירי(אם לא מיועד לילדים אפשר להוסיף שליש כפית צ‘ילי יבש גרוס).
לבשל עד רכות 400 ג״ר שעועית שחורה ו400 ג״ר שעועית לבנה(ניתן להשרות ולבשל וניתן לבשל שעועית קפואה),לסנן להעביר לקערת ערבוב,
להוסיף 8 כפות מהטפנד זיתים לערבב ובתאבון.
(את שאריות הטפנד לאכסן במקרר)
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥לייקו♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>