תפוצ‘יפס תפו״א טבעוני ללא גלוטן,
לקחת תפו״א לקלף ולחתוך במעבד מזון לדסקיות(פרוסות)בעובי 2 מ״מ,
לחמם שמן עמוק ,
לטגן עד הזהבה יפה,
להעביר לנייר סופג להמליח ובתאבון.
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥לייקו♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>