מאפהמלווח ממולא בגבינות וזיתים,
לערבב בקערת ערבוב 75 ג״ר גבינה בולגרית מעודנת 5% מגורדת 50 ג״ר גבינה צהובה מגורדת 4 כפות טבעות זיתים מעט אורגנו יבש ומעט פלפל שחור גרוס,
להפשיר מלווח,להניח עליו את המילוי(להשאיר מסביב 3 ס״מ רקים),
להרים את החלק הריק ולצבוט בו בשמונה מקומות במרחק שווה(ע״י הקטנת ההקיף)את המשולשים הקטנים שנוצרים להדביק להקיף,
להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה,
להכניס לתנור חם על 190 מעלות לאפות עד הזהבה יפה ובתאבון.(אין צורך בשימון)
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥לייקו♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>