לביבות בטטה עם ערמונים טבעוני ללא גלוטן,
לרסק 200 ג״ר(2 חבילות) ערמונים בוואקום במעבד מזון בפולסים לפירורים קטנים,
לבשל 1 ק״ג בטטה עם כפית אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת טבעית ללא חומרים מוספים)עד רכות,
לסנן וליבש על אש קטנה עד אידוי כל המים,
להכין פירה דקדק,
להוסיף את הערמונים המרוסקים 5 כפות טחינה גולמית חצי כפית פלפל שחור גרוס כפית מלח הימלייה,
לערבב לתערובת אחידה לתת לנוח שעה במקרר,
ליצור עם ידיים רטובות לביבות בקוטר 4 ס״מ פחוסות בעובי 1 ס״מ,
לחמם במחבת נון סטיק מעט שמן,
לטגן משני הצדדים להעביר לנייר סופג ובתאבון.
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥לייקו♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>