טבעות הגשה ממלפפון עם מקלוני ירקות טבעוני ללא גלוטן,
לקחת מלפפונים ירוקים עבים בקוטר של 3-4 ס״מ לקלף עם קולפן פסים,
להוריד את הקצוות,
לקדוח עם מקדח ממולאים להוציא את המרכז(הגרעינים),
לחתוך לטבעות בעובי 2 ס״מ,
לחתוך ירקות(מלפפונים פלפלים גזרים ועוד)למקלונים דקים,
למלא בכל טבעת תערובת ירקות,
להגיש עם טחינה ובתאבון.
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥לייקו♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות