קרפלך(כסונים)במילוי תפו"א עם פסטו פטרוזיליה וכוסברה

קרפלך(כסונים)במילוי תפו״א עם פסטו פטרוזיליה וכוסברה,

להכין פסטו פטרוזיליה וכוסברה:להכניס לבלנדר חזק חבילת פטרוזיליה רק העלים חבילת כוסברה רק העלים 1ֿ/2-3/4 כוס שמן זית 60 ג"ר גבינת פרמזן מגורדת כפית מלח גס 2 שיני שום 50 ג"ר צנוברים קלויים על מחבת יבשה 41 כפית צילי יבש גרוס לטחון בהתחלה עם חצי כוס שמן זית למחית אחידה אם סמיך להוסיף את יתרת שמן הזית,

להרתיח סיר מים עם מעט מלח,

להכניס את הקרפלך הקפואים(הקנויים)לבשל עד שהם צפים 3 דקות לסנן,

להעביר לקערת ערבוב להוסיף את הפסטו לערבב בעדינות לציפוי מלא ובתאבון.

(יוצא מעדן)

 

הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥לייקו♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

המלצות טיולים בחול
רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בארץ
רישום המלצה חדשה