קוראסון ממלווח בהגשה עם טחינה,
להפשיר מלווח לחתוך לשני חצאים,
בהיקף העגול ליצור 5 חריצים באורך 3 ס״מ,
לגלגל לגליל מהחלק הישר לעגול,
להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה שהחיתוכים למעלה,
לתת קיפול קל לצורת חצי סהר(ירח),
להכניס לתנור חם על 190 מעלות לאפות עד הזהבה יפה,
להגיש עם טחינה ובתאבון.
(אין צורך בשימון)
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥לייקו♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>