אטריות פסטה רחבות עם בטטות בשני צבעים ובצל מקורמל טבעוני,
לבשל לחוד בקוביות של 1-2 ס״מ עד רכות כחצי ק״ג בטטה כתומה וכחצי ק״ג בטטה סגולה לסנן,
לבשל חבילת איטריות פסטה רכבות לסנן,
לטגן לפתיחת טעמים 4 בצלים מקורמלים עם כף אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת טבעית ללא חומרים מוספים)חצי כפית פלפל שחור גרוס כפית מלח הימלייה ושליש כפית צילי יבש גרוס(אם מיועד לילדים ללא הצילי)במשך 3 דקות,
להוסיף כוס מים לבשל על אש קטנה 6 דקות,
להוסיף את הפסטה המבושלת לערבב על אש קטנה 4 דקות,
להוסיף את הבטטות לערבב על אש קטנה 2 דקות ובתאבון.
(בטטה סגולה נחשבת ביפן למזון על)
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥לייקו♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>