תבשיל שעועית לבנה ושעועית העין השחורה(לובייה)ברוטב בצל משודרג טבעוני ללא גלוטן,
להשרות 2 כוסות שעועית העין השחורה(לובייה)ל12 שעות עם כפית סודה לשתייה להחליף מים,
לבשל עד רכות לסנן,
להשרות 200 ג״ר שעועית לבנה ל12 שעות עם כפית סודה לשתייה להחליף מים,
לבשל עד רכות לסנן,
לטגן 4 בצלים עד הזהבה פלוס,
להוסיף 2 כפות פפריקה כף אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת טבעית ללא חומרים מוספים)כפית מלח הימלייה חצי כפית פלפל שחור גרוס שליש כפית צילי יבש גרוס(אם מיועד לילדים ללא הצילי),
לטגן לפתיחת טעמים 4 דקות,
להוסיף 2 כוסות מים לבשל על אש קטנה 10 דקות,
להוסיף את שני סוגי השעועית לערבב לבשל על אש קטנה 30 דקות ובתאבון.
(תבשיל מעדן עשיר בחלבון)
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥לייקו♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>