צ‘יפס טבעות דקיקות טבעוני ללא גלוטן,
לקחת תפו״א לחתוך לטבעות של 3 מ״מ ליבש עם נייר סופג,
לחמם שמן במחבת בעומק חצי ס״מ,
להכניס את הטבעות מפוזרות בשכבה אחת,
לטגן משני הצדדים עד הזהבה יפה,
להעביר לנייר סופג,
להמליח עם מלח הימלייה לפי הטעם ובתאבון.
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥לייקו♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>