שקשוקה זוגית פיקנטית מעושרת ומשודרגת בטורטייה(עם צייה),
להכין רוטב שקשוקה:לטגן 3 בצלים עד הזהבה פלוס,להוסיף 3 פלפלים אדומים בקוביות קטנות לטגן עד רכוך 8 דקות,להוסיף 2 כפות פפריקה כף אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת טבעית ללא חומרים מוספים)כפית פלפל שחור גרוס חצי כפית צילי יבש גרוס (אם מיועד לילדים ללא הצילי)כף סוכר כפית מלח הימלייה לטגן לפתיחת טעמים 3 דקות,להוסיף קופסאת עגבניות מרוסקות 800 ג״ר קופסאת עגבניות בקוביות 800 ג״ר 2 רסק עגבניות 100 ג״ר ו4 כוסות מים לבשל על אש קטנה 30 דקות.
לחמם תנור על 190 מעלות,
לקחת תבניות חד פעמיות עגולות בקוטר 18,
להניח מעל טורטייה (עם צייה)בקוטר 22 לדחוף פנימה(נוצרת צלחת מהטורטייה),
למלא שליש גובה עם הרוטב,
לשבור פנימה 3 ביצים,
להניח על תבנית אפייה להכניס לתנור החם,
לאפות עד המידה הרצוייה של הביצים רכות ואו קשות להגיש עם מעט פלפל שחור גרוס,
אוכלים את השקשוקה ובסוף את צלחת הטורטייה מסביב קריספי ובפנים ספוגה עם הרוטב ובתאבון.
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥לייקו♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>