חומרים:
200 גרם שוקולד מגורד גס - 100 גרם מריר או חלב ועוד 100 לפי הטעם - אפשר גם שוקולד לבן
50 גרם חמאה מומסת
6 כפות ממרח שוקולד איכותי
חצי כוס חלב
250 גרם ביסקוויטים מפוררים - לא לטחון לאבקה
כפית תמצית וניל או רום - כל אחד והטעם שלו - לילדים אני מכינה עם וניל ולבעלי עם רום
* לציפוי : קוקוס / סוכריות צבעוניות / קקאו - כל אחד והעדפתו
אופן ההכנה:
מערבבים יחד את כל החומרים
התערובת צריכה להיות מעט דביקה ורכה - כדורי שוקולד מתקשים בקירור
*אם היא דביקה מידי מוסיפים ביסקוויטים ואם היא לא דביקה כלל אז מוסיפים חלב
מגלגלים בציפוי שרוצים
שמים במקרר לפחות חצי שעה עד שעה לפני שאוכלים
בתיאבון!
*** ניתן לשמור בהקפאה