אקורדיון(מניפה) תפו"א מתובל טבעוני ללא גלוטן

אקורדיון(מניפה) תפו"א מתובל טבעוני ללא גלוטן,

לקלף תפו"א לחתוך עם סכין לאורך התפוח לפרוסות של 4 מ"מ לא עד תחתית שהתפוח ישאר מחובר בתחתית (את החיתוך ליצור בין שני קרשי חיתוך שהתפוח על השיש והסכין פוגע בקרשים והחיתוך לא עד הסוף),

למרוח שמן זית (להשתדל שיכנס לחריצים),

לפזר מעל אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת טבעית ללא חומרים מוספים),

להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה,

להכניס לתנור חם על 190 מעלות לאפות עד ריכוך והזהבה יפה לפזר מלח הימלייה לפי הטעם ובתאבון. (התפוח יפתח בזמן האפייה כמו אקורדיון=מניפה)

 

הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥לייקו♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בחול
רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בארץ