מלפפונים חמוצים(כבושים)בחומץ ומלח הימלייה בטעם של פעם,
לקנות 3 ק״ג מלפפונים קטנים טריים צרים וקשים לרחוץ,
למי הכבישה:לערבב בקערה כוס וחצי חומץ 7 וחצי כוסות מים חמימים(רותחים שהתקררו)2 כפות סוכר 4 כפות מלח הימלייה כפית שטוחה צילי יבש גרוס לערבב להמסת המלח והסוכר,
לעקר 2 צנצנות עם כוס מים רותחים ע״י מעבר המים בכל הצנצנת,
להניח בתחתית הצנצנות רבע חבילה שמיר 4 שיני שום 2 עלי דפנה למלא במלפפונים הכי דחוס שאפשר,
להניח מעל רבע חבילת שמיר 4 שיני שום 2 עלי דפנה,
למלא את נוזל הכבישה באופן שווה,
עם חסר נוזלים להוסיף מים חמימים,
לסגור את הצנצנות להניח בשמש הביתית 4 ימים ובתאבון.
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥לייקו♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>