אבקת עירית(גידול עצמי) ביבוש בשמש הביתית טבעי,
לקצור עירית באדנית ואו לקנות שזול ואו שאריות ללא שימוש במקום לזרוק,
לקצוץ דקדק להניח על תבנית חד פעמית בשמש הביתית,
לערבב כל יום אחרי כמה ימים יבשה,
להכניס לבלנדר ואו מעבד מזון לטחון לגרגירים,
מתאים למרקים תבשילים מאפים פשטידות ומטבלים ובתאבון.
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥לייקו♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>