רבעי תפו״א מזוגזגים עם אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט טבעוני ללא גלוטן,
לקחת 8 תפו״א לקלף לחתוך ל 4 עם סכין זיגזג,
להכניס לקערת ערבוב להוסיף 5 כפות שמן לערבב לציפוי מלא,
להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה,
לפזר מעל מעט אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת טבעית ללא חומרים מוספים)מעט פלפל שחור גרוס מעט מלח הימלייה,
להכניס לתנור חם על 200 מעלות לאפות עד רכות והזהבה יפה(כשעה)ובתאבון.
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥לייקו♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>