סמבומלווח ממולא שעועית אדומה מקסיקנית טבעוני,
להכין שעועית אדומה מקסיקנית:לבשל 400 ג״ר שעועית אדומה קפואה עד רכות לסנן(אפשר להשרות 250 ג״ר שעועית אדומה ללילה ולבשל עד רכות).לטגן 3 בצלים,להוסיף כף אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת טבעית ללא חומרים מוספים)כף פפריקה חצי כפית פלפל שחור גרוס חצי כפית צילי יבש גרוס חצי כפית טימין כפית סוכר חצי כפית מלח הימלייה,לטגן 3 דקות לפתיחת טעמים,להוסיף קופסת עגבניות מרוסקות(400 ג״ר)וכוס מים משטיפת הקופסה לערבב,לבשל על אש קטנה 20 דקות,להוסיף את השעועית המבושלת לבשל על אש קטנה 20 דקות.
להפשיר מלווחים,
להניח על 2 רבעים של המלווח 3 כפות מהשעועית,
לכסות עם החצי הריק להדק בצדדים ובין 2 רביעי המלווח,
לחתוך לחצי להדק עם מזלג מסביב,
להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה,
להכניס לתנור חם על 190 מעלות לאפות עד הזהבה יפה ובתאבון.
(אפשר לעשות סמבוסק מחצי מלווח ללא החיתוך)
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥לייקו♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>