חמין טבעוני ללא גלוטן בסיר בישול חשמלי,
להשרות 400 ג״ר שעועית לימה(בובס)ל10 שעות,להשרות 400 ג״ר שעועית אדומה ל10 שעות,להשרות 400 ג״ר פול קטן(מצרי)ל10 שעות,לקנות פולי סויה קפואים מקולפים 400 ג״ר,
לקחת סיר חשמלי 6 וחצי ליטר,
לקחת 4 שקיות קוקי לחורר עם מחורר משרדי הרבה חורים(לכניסת הרוטב),
לטגן במחבת 4 בצלים ברבעי טבעות,
להוסיף כף אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת טבעית ללא חומרים מוספים)2 כפות פפריקה כפית מלח הימלייה חצי כפית פלפל שחור גרוס חצי כפית צילי יבש גרוס 4 כפות סילן,
לטגן לפתיחת טעמים 4 דקות,
להוסיף לסיר החשמלי,
להוסיף 12 תפו״א בינוניים מקולפים חצויים לשניים,
להוסיף צרור קליפות בצל חומות קשורות בחוט(מוסיף צבע לחמין),
לסנן את התוספות להכניס כל תוספת לשקית קוקי לקשור(להשאיר קצת מקום הקטניות מתנפחות) ולהניח על תפו״א,
למלא את הסיר במים רותחים עד 2 ס״מ מהקצה לכסות עם המכסה,
להפעיל את הסיר על חום גבוה עד רתיחה להוריד לחום נמוך לבשל לילה שלם ובתאבון.
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥לייקו♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>