תפוזים סיניים מיובשים טבעיים,
לקחת 1 ק״ג תפוזים סיניים(עדיף מגינה פרטית ולא מהכבישים(בכבישים מלא פיח)לשטוף טוב ליבש,
לחתוך את שתי הקצוות,
לחתוך ל 3 טבעות להוציא גרעינים,
להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה בשכבה אחת,
להכניס לתנור חם על 80 מעלות טורבו לכ 3 שעות(ואו עד שיבשות הטבעות)לקרר,
לאכסן במקרר ואו בפריזר ובתאבון.
(מתאים לעוגות לתבשילי דג ועוף וסתם להפיץ ריח טוב בבית)
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥לייקו♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>