לימון ננסי כבוש טבעי,
לקטוף לימונים 600 ג״ר(עדיף לימונים מעץ לא מהחנות לשטוף מאבק אם מהחנות לשטוף להוריד את שכבת הדונג עם ספוג וסבון,
לחתוך ללימונים את שתי הקצוות (2 מ״מ)ולחתוך ל 3 טבעות להוציא את הגרעינים,
לקחת כלי שטוח עם דפנות(20 על 25 בערך)לפזר מעט מלח גס,
להניח שיכבה של טבעות הלימוניםףלפזר מעל מעט מלח גס,
להמשיך בשכבות עד גמר הטבעות,
לפזר מעל מעט מלח גס,
לכסות בנילון נצמד ליומיים על השיש,
להכניס לצנצנת מעוקרת כולל הנוזלים שנוצרו(להעביר בצנצנת כוס מים רותחים על כל הדפנות ולשפוך)עם כלי לא עם היד,
לדחוס אם חסר נוזלים לכסות עם מיץ לימון טבעי ומעט שמן זית מעל,
להכניס למקרר לשבוע ומוכן ובתאבון.
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥לייקו♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>