ביצים חומות בעזרת קליפות בצל,
להכניס לסיר מ״ס ביצים כמספר הסועדים,
להוסיף צרור קליפות בצל יבש חומות רבע כפית פלפל שחור גרוס 2 כפות שמן זית מים 4 ס״מ מעל הביצים,
להרתיח,
להעביר לאש קטנה ל8 שעות(לבדוק אם לא חסרים מים אם חסר להוסיף)לאחר 8 שעות לסנן לקלף ובתאבון.(יוצא מעדן)
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥לייקו♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>