פירורי תפוציפס (לחם)בטעם מקסיקני טבעוני ללא גלוטן,
להכניס למעבד מזון 100 ג״ר תפוציפס בטעם מקסיקני,
לטחון בפולסים ליצירת פירורים קטנים(לא אבקה),
להעביר לקערת ערבוב,
להוסיף 2 כפות שומשום קלוי(על מחבת יבשה)לערבב לתערובת אחידה ובתאבון.
(מתאים בעיקר לשניצל חצילים וכל מה שמטגנים ואו אופים עם ציפוי יוצא מעדן)
(אפשר להגדיל כמויות באותו היחס)
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥לייקו♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>
לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>