מניפת בטטה בתנור עם תימין וקינמון טבעוני ללא גלוטן,
לקחת 3 בטטות(300 ג״ר כל אחת) ארוכות (25 ס״מ)וחלקות לקלף להוריד את הקצוות,
להניח בין 2 קרשי חיתוך (כך שהבטטה על השיש והסכין חותך עד הקרשים=לא עד הסוף),
לחתוך כל 8 מ״מ חיתוך,
לערבב בקערית 4 כפות שמן זית חצי כפית תימין חצי כפית קינמון ורבע כפית פלפל שחור גרוס,
להניח את הבטטות על נייר אפייה בתבנית אפייה,
למרוח מהתערובת,
להכניס לתנור חם על 190 מעלות לאפות עד רכות והזהבה יפה ובתאבון.
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥לייקו♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>