פירורי שיבולת שועל(לחם)מתובלים ללא גלוטן,
לקחת 5 כוסות שיבולת שועל ללא גלוטן,להניח בשכבה אחידה על נייר אפייה בתבנית אפייה,
להכניס לתנור חם על 180 מעלות לאפות עד הזהבה עדינה(כ 6 דקות) לקרר,
להכניס למעבד מזון ולטחון בפולסים לפירורים קטנים(לא אבקה),
להעביר לקערת ערבוב להוסיף 5 כפות שומשום קלוי(על מחבת יבשה)חצי כפית פלפל שחור גרוס ורבע כפית כמון,לערבב לתערובת אחידה ובתאבון.
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥לייקו♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>