קנלוני ברוטב בצל מקורמל במילוי פירה תפו"א בצל מקורמל וחציל על האש,
לבשל 2 ק"ג תפו"א בקוביות עם כפית מלח עד רכות ליבש מנוזלים להכין פירה עם מכשיר פירה (מעוך עדין)
להוסיף 2 בצלים מקורמלים 3 חצילים על האש (רק החלק הלבן ללא הקליפות חתוכים דקדק)(קיימים בשוק צנצנות חציל על האש באיכות טובה חוסך לכלוך וזמין) חצי כפית מלח חצי כפית פלפל שחור גרוס לערבב לצנן,
להרתיח מים בסיר גדול עם כפית מלח לבשל את הקנלוני חצי בישול,
לשטוף עם מים לרסס שמן זית למניעת הידבקות,
לקחת תבנית פיירקס 20 על 30 להניח עליה 3 בצלים מקורמלים 4 כפות עלי טימין חצי כפית פלפל שחור גרוס כוס ורבע מים לערבב,
להכניס את תערובת הפירה לשקית זילוף עם צנטר משונן,
למלא את הקנלוני משני הצדדים,
להניח בתבנית לפזר מעל בצל מקורמל,
לכסות עם נייר כסף להכניס לתנור חם על 190 מעלות ל25 דקות,
להוריד כיסוי לאפות עוד 12 דקות ובתאבון.
(יוצא מעדן)(סה"כ 6 בצלים מקורמלים)
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥לייקו♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>