רבעי בטטות בציפוי פריך ותבלינים כשר לפסח,
לקחת 6 בטטות קטנות ומארכות לקלף לחתוך לארבע סירות להכניס לקערה לזלף 6 כפות שמן זית לערבב לציפוי הבטטות,
לרסק מצה לפירורים דקים (לא אבקה ולא קמח מצות)להוסיף לפרורים 3 כפות עלי טימין קצוצים דקדק חצי כפית מלח חצי כפית פלפל שחור גרוס לערבב,
לטבול את רבעי הבטטות הרטובים בשמן בתערובת הפירורים להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה,
להכניס לתנור חם על 190 מעלות לאפות עד הזהבה יפה ובתאבון.
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥לייקו♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>