צלי קונפי תפו״א ובצל מקורמל טבעוני ללא גלוטן,
לקחת 1 וחצי ק״ג תפו״א מזני גורמא לקלף ולבשל עם כפית מלח הימלייה עד רכות לסנן וליבש,
לקרמל 4 בצלים ברבעי טבעות,
להוסיף 3 כפות פפריקה.חצי כפית כמון חצי כפית פלפל שחור גרוס כף
אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת טבעית ללא חומרים מוספים)כפית אבקת שום כוס וחצי מים,
להרתיח 5 דקות,
להוסיף את תפו״א לבשל 3 שעות לאחר הרתחה,
לשים לב שיהיו 3 ס״מ נוזלים כל הבישול שתפו״א לא ישרפו ובתאבון.
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥לייקו♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>