חמין טבעוני מיוחד עם קוגל טבעוני ללא גלוטן

חמין טבעוני מיוחד עם קוגל טבעוני ללא גלוטן,

להכין קוגל: להכניס לקערת ערבוב כוס וחצי פירורי שיבולת שועל (לחם)ללא גלוטן 2 וחצי כוסות קמח חומוס 3 בצלים סגולים מקורמלים(אפשר מטוגנים) כפית וחצי מלח הימלייה כף פפריקה כפית סוכר חצי כפית פלפל שחור גרוס לערבב לתערובת אחידה,להוסיף חצי כוס שמן וכוס וחצי מים רותחים לערבב לבצק אחיד לקרר,לחלק לחמישה חלקים לעטוף כל חלק בצורת גליל (אורך 14 קוטר 4 ס״מ)בצורת סוכרייה,להכניס לפריזר לפחות ל24 שעות להתיצבות.

לחורר 4 שקיות קוקי עם מחורר משרדי(לכניסת הרוטב מהחמין),

לטגן 4 בצלים,

להוסיף לבצלים כף אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת טבעית ללא חומרים מוספים)3 כפות פפריקה חצי כפית פלפל שחור גרוס כפית מלח הימלייה 4 כפות סילן לטגן לפתיחת טעמים 3 דקות,

להעביר לסיר בישול איטי(6 וחצי ליטר)להניח מעל 1 וחצי ק״ג תפו״א מקולפים קטנים מזן גורמא,

להניח מעל 400 ג״ר תירס קפוא בשקית קוקי מחוררת 400 ג״ג פול ירוק קפוא בשקית קוקי מחוררת 400 ג״ר פולי סויה קפואים בשקית קוקי מחוררת 400 ג״ר גרגירי חומוס קפואים בשקית קוקי מחוררת,

להוסיף לסיר צרור קשור של קליפות בצל חומות(מוסיף לצבע החמין),

למלא מים רותחים עד 3 ס״מ מתחת לקו העליון של הסיר להפעיל לחום גבוה עד רתיחה,

להניח מעל את הקוגלים ללא העטיפה,

להעביר לחום נמוך ולבשל לפחות לילה ובתאבון.

 

הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥לייקו♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בחול
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בארץ
רישום המלצה חדשה