פלפל שושקה אדום כבוש פיקנטי טבעוני ללא גלוטן

פלפל שושקה אדום כבוש פיקנטי טבעוני ללא גלוטן,

לקחת 13 פלפלים שושקה אדומים(1 ק״ג)קשים וטריים,

2 פלפלים ירוקים חריפים ו2 פלפלים אדומים חריפים מחורצים באמצע,

לקחת סיר שהפלפלים יכנסו אליו בשכיבה(אורך הפלפלים כ 20 ס״מ),

להרתיח בסיר ליטר חומץ ליטר ורבע מים 2 כפיות מלח הימלייה 4 כפיות סוכר 8 שיני שום,

שהסיר רותח להכניס את הפלפלים בשכיבה,

להרתיח שנית במשך 8 דקות(הפלפלים ישקעו בסיר)(לא להרתיח יותר שהפלפלים לא יתרכחו יותר מדי),

לקרר להכניס למקרר ובתאבון.

(אם רוצים פחות פיקנטי להוריד חצי מהפלפלים החריפים)

 

הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥לייקו♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

המלצות טיולים בחול
רישום המלצה חדשה
רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בארץ