פירה דלורית ותפו״א עם בצל סגול מקורמל טבעוני ללא גלוטן,
לבשל דלורית בינונית (כ500 ג״ר)בקוביות עם 4 תפו״א (כ500 ג״ר)בקוביות עם מעט מלח הימלייה עד רכות לסנן,
ליבש על האש 3 דקות,
להכין פירה דקדק,
להוסיף לפירה כפית אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת טבעית ללא חומרים מוספים)חצי כפית פלפל שחור גרוס 4 בצלים סגולים מקורמלים מלח הימלייה לפי הטעם לערבב לתערובת אחידה ובתאבון.
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥לייקו♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>