חמאת צילי(רוטב)משודרגת,
לרכך 120 ג״ר חמאה להכניס לקערת ערבוב,
להוסיף 4 כפות רוטב צילי מתוק חצי כפית פלפל שחור גרוס רבע כפית מלח הימלייה,
לערבב לתערובת אחידה,
להניח על נייר אפייה,
לגלגל לגליל בקוטר 3 ס״מ,
להכניס לפריזר לכמה שעות ובתאבון.
(מתאים לקרקרים כריכים תירס וירקות על האש ואו פלנצה ואו מחבת פסים)
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥לייקו♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>