פשטידת קוגל תפו״א ללא גלוטן,
לרסק על פומפייה גסה 1 וחצי ק״ג תפו״א אדומים עם הקליפה לסחוט מנוזלים,
להכניס לקערת ערבוב,
להוסיף כוס קמח חומוס 3 בצלים מקורמלים כף אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת טבעית ללא חומרים מוספים) כף פלפל שחור גרוס כפית מלח הימלייה לערבב לתערובת אחידה,
להוסיף 4 ביצים לערבב לתערובת אחידה,
לרפד סיר לגחנון קוטר 24 גובה 12 מבפנים עם נייר אפייה מרוסס בשמן,
להכניס את התערובת להדק ולישר לרסס מעל מעט שמן,
להכניס לתנור חם עם מכסה על 200 מעלות טורבו לאפות שעה וחצי,
להוריד את המכסה לאפות חצי שעה ובתאבון.
(מתכון משודרג מבית סבתא לולה)
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥לייקו♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>