שום כתוש קפוא בגליל(נקניק) לשימוש קל טבעוני ללא גלוטן,
לקחת 200 ג״ר שיני שום מקולפות,
להכניס למעבד מזון,
להוסיף 40 מ״ל שמן זית 30 מ״ל מים רבע כף מיץ לימון כפית מלח הימלייה,
לטחון למחית דקה,
למלא בשקית נילון (של סנדביצים)לגלגל לגליל(נקניק)בקוטר 3 ס״מ,
להכניס לפריזר להקפאה מלאה,
לשימוש מוציאים חותכים טבעת בעובי 1 ס״מ(שווה לשני שיני שום)מחזירים להקפאה ובתאבון.
(השמן לעזור בשימור המים והמלח לעזור בהקפאה הלימון נגד השחרה)
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥לייקו♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>