ציפס בטטה סגולה טבעוני ללא גלוטן,
לקחת בטטה סגולה(אני לקחתי של 400 ג״ר)לקלף,
לחתוך לטבעות בעובי של 1 ס״מ וכל טבעת לקוביות של 1 ס״מ,
לחמם שמן עמוק,
להכניס את הקוביות לטגן עד רכות והזהבה יפה,
להניח על נייר סופג ובתאבון.
(ביפן בטטה סגולה נחשבת למזון על)
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥לייקו♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>