סלט טחינה ירוקה וזיתים עם מלפפון אורמטו(יפני)טבעוני ללא גלוטן,להכין טחינה:כוס וחצי מים קרים כוס וחצי טחינה גולמית מלח הימלייה ולימון לפי הטעם,לערבב לתערובת אחיד
ה,(אם סמיך להוסיף מעט מים אם דליל להוסיף מעט טחינה גולמית),להוסיף כוס וחצי פטרוזיליה קצוצה דקדק וכוס וחצי טבעות זיתים קצוצות דק,לערבב לתערובת אחידה.
לקחת 2 מלפפוני אורמטו(או 5 מלפפונים רגילים)לחתוך לפרוסות בעובי 2 מ״מ וכל פרוסה לשניים(אני חתכתי במעבד מזון),
להכניס לטחינה המוכנה לערבב ובתאבון.
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥לייקו♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>