חליטת עלי חובזה(חלמית)לתבשילים ומאפים טבעוני ללא גלוטן,
לצאת לשדה הקרוב ואו בחצרות הבתים,
לקטוף עלי חובזה ללא חורים וללא חרקים,
להרתיח סיר עם מים כפית מלח וכף לימון,
להכניס את העלים לחלוט 5 דקות,
לסנן ולסחוט מנוזלים,
לקצוץ דק,
מתאים למרקים מאפים(קציצות פשטידות מאפינס)
(תחליף לעלי תרד ומנגולד)ובתאבון.
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥לייקו♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>