פשטידת לב חובזה(חלמית)עם זוקיני וגזר טבעוני ללא גלוטן,
לקחת 300 ג״ר עלי חובזה(חלמית),לחלוט במים רותחים עם כפית מלח וכף לימון 5 דקות לסנן ולסחוט,
לקצוץ דקדק להכניס לקערת ערבוב,
להוסיף 2 זוקיני גדולים עם הקליפה מרוסקים על פומפייה גסה סחוטים מנוזלים,
להוסיף 2 גזרים גדולים מרוסקים על פומפייה גסה סחוטים מנוזלים לערבב,
להוסיף כוס ורבע טחינה גולמית כוס קמח חומוס 3 כפיות אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת טבעית ללא חומרים מוספים)כפית תימין יבש כפית צילי יבש גרוס(אם מיועד לילדים ללא הצילי) חצי כפית פלפל שחור גרוס כפית מלח הימלייה,
לערבב לתערובת אחידה,
לשמן בריסוס 3 תבניות חד פעמיות בצורת לב(קוטר 20),
למלא מהתערובת לרסס מעל מעט שמן,
להכניס לתנור חם על 190 מעלות לאפות עד הזהבה יפה ובתאבון.
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥לייקו♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>