ציפס אפרסמון טבעי טבעוני ללא גלוטן,
לקחת אפרסמון קשה לקלף,
לחתוך למקלונים של 1 על 1 ס״מ,
לחמם שמן עמוק,
לטגן עד הזהבה,
להעביר לנייר סופג,
להגיש עם אבקת סוכר ובתאבון.(יוצא מעדן)
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥לייקו♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>