שעועית לבנה ברוטב עגבניות עם ציפס בטטה טבעוני ללא גלוטן,
לקלף בטטה סגולה כ 300 ג״ר,
לחתוך לטבעות של 1 ס״מ,
וכל טבעת לקובית של 1 ס״מ,
לחמם שמן עמוק,
לטגן עד הזהבה,
להעביר לנייר סופג,
להעביר לקערה קופסת שעועית לבנה אפוייה ברוטב עגבניות,
להוסיף את ציפס הבטטה לערבב,
לחמם על אש קטנה 4 דקות ובתאבון.
(בטטה סגולה נחשבת ביפן למזון על)
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥לייקו♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>