כוסמת עם ציפס בטטה סגולה ובצל מטוגן טבעוני ללא גלוטן

כוסמת עם ציפס בטטה סגולה ובצל מטוגן טבעוני ללא גלוטן,

לקחת בטטה סגולה(כ400 ג״ר)לקלף לחתוך לטבעות בעובי 1 ס״מ וכל טבעת לקוביות של 1 ס״מ,

לחמם שמן עמוק לטגן עד רכות והזהבה להניח על נייר סופג,

לטגן 4 בצלים,

להוסיף כף אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת טבעית ללא חומרים מוספים)כפית מלח הימלייה חצי כפית פלפל שחור גרוס חצי כפית צילי יבש גרוס(אם מיועד לילדים ללא הצילי),לטגן 3 דקות לפתיחת טעמים,

להכין כוס וחצי כוסמת:לטגן כוס וחצי כוסמת בכף שמן 2 דקות,להוסיף 3 כוסות מים להרתיח,להעביר לאש קטנה לבשל עד ספיגת כל המים.

להעביר את הציפס והכוסמת לבצל לערבב על אש קטנה 4 דקות ובתאבון.

 

הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥לייקו♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

 

 

הנחה מיוחדת לרגל פתיחת השנה, כלי בישול מרוקאי ב 20% הנחה לחברי הקהילה.

לחצו כאן לרכישה

רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בחול
רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בארץ