מאפה סמבומלווח ממולא שעועית ברוטב עם ציפס בטטה טבעוני,
להכין שעועית ברוטב עם ציפס בטטה:לקלף בטטה סגולה כ 300 ג״ר,לחתוך לטבעות של 1 ס״מ,וכל טבעת לקובית של 1 ס״מ,לחמם שמן עמוק,לטגן עד הזהבה,להעביר לנייר סופג.
להעביר לקערה קופסת שעועית לבנה אפוייה ברוטב עגבניות,
להוסיף את ציפס הבטטה לערבב,
לחמם על אש קטנה 4 דקות,
(בטטה סגולה נחשבת ביפן למזון על),
להפשיר מלווחים בזוגות,
לחרוץ עם סכין פיצה 4 חריצים עד 2 ס״מ מההיקף של המלווח כך שיווצרו 8 משולשים,
(במלווח אחד מכל זוג)
להניח על מלווח ללא החריצים 8 כפות מהתערובת,
להניח מעל את המלווח המחורץ,
להדק עם מזלג מסביב,
להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה,
להכניס לתנור חם על 190 מעלות לאפות על הזהבה יפה ובתאבון.(יצא מעדן בצורת פרח)
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥לייקו♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>
לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>
הנחה מיוחדת לרגל פתיחת השנה, כלי בישול מרוקאי ב 20% הנחה לחברי הקהילה.