קרפלך תפוא בתוספת בצל מקורמל ומלפפון חמוץ

קרפלך תפו״א בתוספת בצל מקורמל ומלפפון חמוץ,

לקרמל 5 בצלים,

להוסיף כף אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת טבעית ללא חומרים מוספים)חצי כפית פלפל שחור גרוס חצי כפית צילי יבש גרוס(אם מיועד לילדים ללא הצילי) כפית מלח הימלייה,

לטגן לפתיחת טעמים 3 דקות,

להוסיף 4 מלפפונים חמוצים חתוכים לרבעי טבעות דקות,

לטגן בתערובת 5 דקות,

להרתיח סיר גדול עם מעט מלח הימלייה,

להכניס את הקרפלך הקפואים(הקנויים 800 ג״ר)לבשל עד שהקרפלך צפים 3 דקות לסנן,

להעביר לתערובת הבצלים,

לערבב בעדינות 4 דקות על אש קטנה ובתאבון.

 

הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥לייקו♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

 

 

הנחה מיוחדת לרגל פתיחת השנה, כלי בישול מרוקאי ב 20% הנחה לחברי הקהילה.

לחצו כאן לרכישה

המלצות טיולים בחול
המלצות טיולים בארץ
רישום המלצה חדשה
רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בארץ