פריטטה פתיתים עם זיתים בניחוח אורגנו,
להכניס לקערת ערבוב 2 וחצי כוסות פתיתים מבושלים,
להוסיף כוס וחצי טבעות זיתים חצי כפית אורגנו יבש רבע כפית מלח הימלייה רבע כפית פלפל שחור גרוס לערבב לתערובת אחידה,
להוסיף 3 ביצים מקושקשות לערבב לתערובת אחידה,
לחמם מחבת נון סטיק(ללא שימון),
להוסיף את התערובת לטגן עם מכסה עד היפרדות הפריטטה מהמחבת והתייבשות החלק העליון ובתאבון.
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥לייקו♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>
לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>
הנחה מיוחדת לרגל פתיחת השנה, כלי בישול מרוקאי ב 20% הנחה לחברי הקהילה.