תפו״א בניחוח אדום טבעוני ללא גלוטן,
לקלף 1 וחצי ק״ג ולבשל בקוביות של 3 ס״מ עם כף אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת טבעית ללא חומרים מוספים)עד רכות לסנן,
לטגן לפתיחת טעמים בסוטז 2 כפות פפריקה כפית אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת טבעית ללא חומרים מוספים)כפית מלח הימלייה ו3 כפות שמן במשך 3 דקות,
להוסיף כוס מים לבשל על אש קטנה 8 דקות,
להוסיף את תפו״א המבושלים לערבב על אש קטנה עד ספיגת הרוטב ובתאבון.
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥לייקו♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>
לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>
הנחה מיוחדת לרגל פתיחת השנה, כלי בישול מרוקאי ב 20% הנחה לחברי הקהילה.