פלאפל חובזה טבעוני ללא גלוטן,לקטוף 150 ג״ר עלי חובזה,
לחלוט במים רותחים עם כפית מלח הימלייה וכף מיץ לימון,
לסנן ולסחוט מנוזלים לקצוץ דקדק במעבד מזון,
להכניס לקערת ערבוב יחד עם 250 ג״ר דייסת פלאפל,
לערבב לתערובת אחידה,
להכין קציצות פלאפל עם מכשיר על נייר אפייה מרוסס במעט שמן בתבנית אפייה,
לרסס מעט שמן מעל,
להכניס לתנור חם על 190 מעלות לאפות עד הזהבה יפה ובתאבון.
(להגיש עם טחינה-פלאפל מלא בברזל)
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥לייקו♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>
לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>
הנחה מיוחדת לרגל פתיחת השנה, כלי בישול מרוקאי ב 20% הנחה לחברי הקהילה.