קנייז מאפה בצק עלים במילוי פירה תפוא זיתים ובצל מקורמל,
להפשיר חבילת בצק עלים במקרר,
להכין פירה תפו״א זיתים ובצל מקורמל:
לבשל 2 ק״ג תפו״א עם כפית אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת טבעית ללא חומרים מוספים)עד רכות לסנן וליבש,למעוך לפירה דקדק,להוסיף 3 כוסות זיתים קצוצים דק 4 בצלים מקורמלים כף אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת טבעית ללא חומרים מוספים)חצי כפית אורגנו יבש גרוס חצי כפית פלפל שחור גרוס כפית מלח הימלייה לערבב.לקרר,
לפרוס את הבצק לחלק ל5 חלקים שווים,
להניח כל חלק לחוד על משטח עבודה מקומח לרדד עם מערוך למידה של 20 על 30 ס״מ,
להניח פס עבה בקוטר 3 ס״מ מהפירה בקצה הקרוב לגלגול(לאורך ה30 ס״מ),
לקפל פנימה מהצדדים כ1 וחצי ס״מ ואז לגלגל לגליל,
להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה שסוף הגלגול על נייר האפייה,
לחזור על הפעולה עם 4 הדפים הנוספים,
למרוח על הגלילים ביצה ולפזר שומשום קלוי(על מחבת יבשה)(לטבעונים למרוח עם שמן זית ואו מים ולפזר שומשום)
להכניס לתנור חם על 190 מעלות לאפות עד הזהבה יפה ובתאבון.
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥לייקו♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>
לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>
הנחה מיוחדת לרגל פתיחת השנה, כלי בישול מרוקאי ב 20% הנחה לחברי הקהילה.